Website ontwikkeling

Heeft u een domeinnaam en bent u nu toe aan de volgende stap, namelijk een website maken? Dan zit u bij Boon IT goed. Wij ontwikkelen websites van top tot teen.

Het ontwikkelen van een website is niet makkelijk, daarom is het ook verstandig dat u dit overlaat aan een partij die hier verstand van heeft. Wij maken professionele websites die altijd voldoen aan uw wensen.
Bij ons kunt u precies aangeven hoe en wat er moet gebeuren aan uw site. Het is belangrijk dat uw website overzichtelijk is en makkelijk te vinden door uw klanten. Wij voorzien u van advies om uw site zo makkelijk mogelijk te maken voor uw klanten, en verwerken uw eisen en wensen hierin.
Klanten beslissen vaak al op het uiterlijk van uw website of ze iets gaan bestellen of niet, wanneer uw site  er niet aantrekkelijk uit ziet  klikken klanten vaak gelijk weer weg. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is dus belangrijk dat hier, bij de ontwikkeling van uw site, rekening mee wordt gehouden. Om de website eenvoudig te kunnen beheren heeft u geen technische kennis nodig, wij voorzien u namelijk van een CMS
(Content management systeem). Hier mee kunt u, uw website eenvoudig beheren en heeft u alles zelf in de hand! Wij voorzien u ook van het slicen en basen van de website.

Heeft u al een website, maar vind u hem niet meer mooi of wilt u bepaalde dingen veranderen/toevoegen? Bij ons is het ook mogelijk om uw huidige website te laten verbouwen tot een site die uw klanten wel aanspreekt en een website waar u tevreden mee bent.Wij bouwen uw site in overleg met u en houden u constant op de hoogte van de voortgang van dit proces.

Ook als u alleen een beetje hulp wilt bij het maken van uw website, zijn we er voor u!

Wanneer u meer informatie wilt hebben of interesse heeft in het laten ontwikkelen van een website door Boon IT, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u zo spoedig mogelijk van alle informatie die u nodig heeft. U begrijpt dat het maken van een website erg persoonlijk is en dus maatwerk betreft, daarom kunnen wij u pas een prijs geven, nadat we uw wensen globaal hebben besproken voor de website ontwikkeling. Hier kunt u geheel vrijblijvend een offerte voor aanvragen of even een mailtje sturen.

Back to Top