Systeem- en Netwerkbeheer

BOON IT zorgt ook voor uw systeem- en netwerkbeheer!
Kiest u voor BOON IT systeem- en netwerkbeheer, dan kiest u voor een eerlijk en duidelijke dienst. Wij nemen uw systeem- en netwerkbeheer uit handen en al uw zorgen weg!

Wat doet een systeem- en netwerkbeheerder:
Als systeem- en netwerkbeheerder zijn wij verantwoordelijk voor een goede werking van uw netwerk en systemen. We zorgen dat alles naar wenst verloopt en alles optimaal en naar behoren werkt. We voeren technische installaties uit en zijn een aanspreekpunt voor u, uw medewerkers en klanten m.b.t. alle technische vragen.

Een systeem- en netwerkbeheerder neemt al uw zaken m.b.t. tot uw systeem- en netwerkbeheer over. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld:

  • Het maken van backups
  • Het up 2 date houden van uw systemen, door updates bij te houden en te installeren
  • Het installeren van software en hardware op uw computer
  • Netwerkbeveiliging
  • Technische vragen beantwoorden
  • Het documenteren van uw systeem en de werking daarvan
  • Problemen onderzoeken en oplossen
  • Er voor zorgen dat uw systemen en netwerk altijd goed bereikbaar zijn en naar wens werken
  • Monitoring
  • Server beheer

Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken,dat lichten wij bij aanvraag dan ook graag toe.
Waarom is Systeem- en Netwerkbeheer belangrijk:
U wilt natuurlijk dat uw bedrijf zonder zorgen goed loopt. Uw administratie, bedrijfsgegevens, documentatie en diverse systemen, tegenwoordig doen we bijna alles met de computer. Hier is een snelle server. goede beveiliging van uw computer, een computer die up 2 date is en snel loopt essentiel. Ook is het erg belangrijk om alle belangrijke gegevens op te slaan d.m.v. een backup, zodat er nooit iets verloren gaat. Het is belangrijk dat hier de juiste technische kennis wordt toegepast, er kan namelijk veel fout gaan. Het werk van een systeem- en netwerkbeheerder brengt dan ook veel verantwoordelijkheid met zich mee.
Waarom systeem- en netwerkbeheerd van Boon IT?:
U kiest bij ons voor een duidelijke dienst. Van het moment tot uw aanvraag willen wij u van de beste service voorzien. we helpen u bij alle vragen, willen u graag van meer informatie voorzien en u hopelijk ook van dienst zijn bij uw systeem- en netwerkbeheer.
systeem- en netwerkbeheerder brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee en daar zijn wij ons zeker van bewust, daarom worden duidelijke afspraken gemaakt, zodat u weet waar u aan toe bent en wij ook. Ook wordt u van alles wat er gebeurd rondom uw netwerk op de hoogte gehouden. Zo komt u nooit voor een verassing te staan. Het is bij ons van groot belang dat uw vertrouwen in ons, juist is, u geeft natuurlijk niet zomaar iets uit handen.
Uw klanten en medwerkers kunnen terecht op onze helpdesk, waar wij hen zo goed mogelijk helpen bij hun vragen en/of problemen. U krijgt een vast contactpersoon die alles voor u regelt en u te woord staat, zo weet hij/zij overal van af en kunnen we u het beste helpen. Wij houden uw systeem- en netwerkbeheer nouwlettend en structureel in de gaten en ons streven is om alles 1 stap voor te zijn. Wij blijven onzelf en daarmee ook uw netwerkomgeving verbeteren en werken met de beste technologie en nieuwste software.

Omdat systeem- en netwerkbeheer een grote betekenis heeft en veel maatwerk betreft kunnen wij u niet 1 concrete prijs geven. Wij leveren bij Boon IT een vaste dienst aan u met een vast bedrag, ook zo voorkomen wij onaangename verassingen.
U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier,mail, telefoon en/of onze Livechat waar een van onze medewerkers u graag te woord staat. Na een goed en voor u duidelijk gesprek kunnen wij u een prijs geven en hopen we op een prettige samenwerking!

Back to Top