Applicatie ontwikkeling

Bij Applicatie ontwikkeling denkt u vaak als eerste aan uw smartphone, en de applicaties die u daarop kunt downloaden. Dit bieden wij ook aan, maar er zijn ook applicaties voor uw netwerkomgeving om te gebruiken en te beheren op uw computer. Hiermee kunt u bepaalde functies in uw bedrijf laten automatiseren. Denk hierbij aan een SMS mailing applicaties ( u krijgt dan een sms toegestuurd als er bijvoorbeeld een bestelling binnen is gekomen of als uw server problemen geeft etc, zo bent u meteen op de hoogte.) Of denk aan een afspraken systeem, waarbij uw klanten online afspraken kunnen inplannen, zodat er niet gebeld hoeft te worden. Misschien heeft u zelf wel een goed idee? Wij staan altijd open voor innovatieve ideeën en nieuwe uitdagingen.

Ontwikkeling van op maat applicaties voor uw bedrijf is zeker niet te veel gevraagd voor ons.
Een geautomatiseerde backoffice is immers de basis voor iedere succesvolle onderneming. Het investeren in een goed systeem is nou eenmaal erg belangrijk.
Op het moment dat u taken gaat doen die niet meer onder uw functie vallen, omdat uw bedrijf groeit, is het een goed idee om te gaan automatiseren. Vanaf dat moment kunt u alle taken uit handen laten nemen.

Wat kunnen wij voor uw betekenen:

Wij denken mee over de plannen voor een nieuw product. Tijdens het maken van een nieuw product overleggen we regelmatig met u. U bent immers degene die het idee in uw gedachten heeft zitten. We gaan kijken naar de mogelijkheden en bespreken het zorgvuldig, zodat misverstanden worden voorkomen en alles naar wens is en blijft.

Er zijn diverse systemen die wij aanbieden bij BOON IT, voorbeelden hiervan zijn onder andere: Backoffice systemen, webwinkels, CMS systemen, domeinnaam registratie systemen, login systemen, database oplossingen, SMS mailing applicaties en RSS XML Parsers, verhuursystemen en POS Systemen.

Wij denken met u mee, wij maken het technisch ontwerp en technische documentatie, maar zorgen er ook voor dat het duidelijk en goed te beheren is voor u.
Ook de koppelingen met betalingsproviders en facturatie kunnen wij voor u verzorgen.Vormen waarin wij het resultaat kunnen opleveren zijn:

SaaS (Software as a Service)
Standaardsoftware (op cd-rom, usb, per e-mail)
Modulair (als add-on voor een overkoepelend framework)
Maatwerk

Kortom Bij Boon IT is geen wens te veel, noem het op en wij maken het voor u!

Telefoon applicaties:
Altijd al een applicatie willen hebben van uw website of heeft u een ander leuk idee, maar kunt u het zelf niet uitwerken of u weet niet waar u moet beginnen? Geen probleem, daar helpen wij u graag bij. Net als bij het ontwikkelen van applicaties op de computer, maken wij maatwerk voor u voor op de telefoon. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor het ontwikkelen van applicaties, zo kunt u zonder zorgen uw idee achterlaten en laten uitvoeren. Wij vragen u hiervoor contact op te nemen met ons, voor al uw persoonlijke wensen en een vrijblijvende prijsindicatie.

Wilt u meer informatie of heeft u nog wat vragen? Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Back to Top